Светодиоди

Сила, Превъзходство, Надеждност

Използваме само най-качествените и високоефективни светодиоди на фирмите SAMSUNG, CREE, OSRAM, PHILLIPS. По този начин нашите клиенти, получават винаги най-доброто решение за техните нужди.

За нас

Ние от Ледекс ООД, сме едни от първите производители на светодиодно осветление в България. Нашата дейност започва още през далечната 1995г. По това време фирмата извършва своята дейност под името Ел Ес Ди Дизайн. От тогава до днес, ние претърпяваме множество трансформации, събираме ценна информация и се учим от грешките си.
Днес вече разполагаме със собствена база за асемблиране, и лаборатория за качествени тестове на готовата продукция. Като екип от професионалисти, се стремим постоянно да усъвършенстваме, и разширяваме нашата гама от продукти. Използваме само най-качествените, и най-модерни материали и технологии в световен мащаб, за да можем да предоставим на нашите клиенти безкомпромисно качество, и стъбилност на осветителите.
Нашите продукти са винаги на първо място, както на Българските, така и на Чуждестранните пазари. Те се открояват с многобройните си качества: изключително ниска консумация на електроенергия, по-голям светлинен поток, липса на трептене и вредни излъчвания, висок индекс на цветопредаване, повече от 100 000 часа живот, 5 години пълна гаранция и не на последно място, липса на канцерогенни материали в структурата на лампите.
Ние от Ледекс ООД вярваме, че в наше лице ще откриете сигурен, и надежден партньор.